Follow Us @soratemplates

Wednesday 8 February 2017

Kelebihan-Kelebihan BIOBAX COOL THERAPHY

Assalamualaikum wbt. Kelebihan-Kelebihan BIOBAX COOL THERAPHY

Kata orang tak kenal maka tak cinta. Begitu jugalah dengan pengguan BIOBAX. Sekali guna terus repeat sebab banyak sangat kelebihan BIOBAX ni. Bukan tu saja, suami mommy pun memula dulu camtu. Kata biobax ni mahal kemain. Sekali guna... Nak lagi bila dah habis sebab best bila dia guna masa pergi ride round Malaysia hari tu.

Sekarang ni kalau dah nak habis, asyik tanya mommy stok BIOBAX ada lagi ke tak? Kalau takde tolong order... Kihkih. Memula dulu kemain pangkah. HAHA

So, korang yang ada masalah sakit belakang,sakit lutut, lenguh-lenguh dan lain-lain lagi WAJIB cuba BIOBAX.

Ha, ni ada info dan kelebihan BIOBAX.

Biobax Cool Therapy

BIOBAX COOL THERAPHY


Biobax Cool Therapy merupakan satu produk spray terapi untuk mengurangkan sakit belakang dan sakit pinggang terutamanya untuk ibu yang sedang mengandung dan untuk ibu dan ayah kita di kampung yang sering mengadu sakit.

BIOBAX COOL THERAPHY

Hanya spray saja di bahagian sakit, kesannya boleh dirasai seawal 3 minit. Jika digunakan secara berterusan, insyaAllah sakit tersebut boleh sembuh. Yang bestnya, spray ini tidak panas seperti minyak angin di luar sana. Ianya ada efek sejuk dan nyaman sangat lepas kita pakai.

BIOBAX COOL THERAPHY

Ramai yang dah mula jatuh cinta dengan Biobax Cool Therapy. Ianya sangat senang untuk digunakan dan senang untuk dibawa ke mana-mana.


5 KELEBIHAN BIOBAX BERBANDING PRODUK LAIN:-


1. TIDAK PANAS –  Biobax bukanlah seperti minyak-minyak panas di luar sana.. Ianya adalah sejenis ‘Cool Therapy’ yang memberikan effect berangin sejuk dan selesa sangat bila dipakai.

2. TIDAK MELEKIT – Biobax bukanlah jenis melekit macam minyak-minyak lain. Tekstur molekulnya sangat halus (nano technology) dan memudahkan ianya senang meresap ke dalam kulit dan seterusnya merawat dari dalam.

3. TIDAK BAU UBAT – Perasan tak, kalau minyak-minyak lain, ada macam bau-bau ubat macam tu kan. Kalau orang mengandung, pasti ianya tak selesa untuk dipakai. Tapi tak perlu risau dengan Biobax! Ianya ada bau yang sangat2 segar dan sangat best bila dipakai.

4. CEPAT EFFECT – Lepas kita spray, efek berangin dia boleh dirasai seawal 60 saat saja.. dan boleh bertahan sehingga 5jam bergantung kepada jenis kulit.

5. BAHAN ORGANIK – Kandungannya dari bahan organik seperti Eucalyptus Oil, Olive Oil dan Habbatussauda’. Dijamin halal dan selamat digunakan.

Bagi yang berminat untuk mencubanya, boleh hubungi Hayati - 019 4703288. Harga yang di tawarkan adalah RM 80 sebotol (50ml)

No comments:

Post a Comment